لیزر موهای زائد در زمان بارداری

لیزر نوری تک رنگ است که تنها روی فولیکول های مو اثر می گذارد و باعث کنده شدن و رفع موی زائد می شود. عمق نفوذ اشعه لیزر چند میلی متر بیشتر نیست و تا به حال ثابت نشده که استفاده از لیزر موهای زائد در زمان بارداری خطری برای مادر یا جنین ایجاد کند و از این نظر خطر یونیزاسیون و به وجود آمدن رادیکال های آزاد در بدن وجود ندارد و حتی لیزر کردن موهای شکم در دوران بارداری هم خطری ندارد.

لیزر موهای زائد در زمان بارداری

اما معمولا برای احتیاط توصیه می کنیم که تا ختم بارداری برای لیزر کردن صبر کنند چون اگر مشکلی برای جنین به وجود بیاید ممکن است این نقص را ناشی از لیزر بدانند. از طرف دیگر در دوران شیردهی هم بعضی اوقات لیزر کردن توصیه نمی شود چون این احتمال وجود دارد که لیزر روی هورمون های شیردهی اثر بگذارد. با این حال از نظر علمی منعی برای لیزر کردن موهای زائد در بارداری وجود ندارد و ضرری متوجه جنین نیست.

گرچه لیزر ایمن است اما در دوران بارداری، با توجه به حساسیت افراد و مسائل قانونی متعاقب آن، بهتر است از لیزر استفاده نشود.

عوارض احتمالی لیزر موهای زائد در زمان بارداری

در فناوری لیزر مو، اشعه غیر یونیزه به کار می‌رود. گرمای تولید شده به وسیله لیزر موجب از بین رفتن ریشه موهای زائد می‌شود و این تشعشعات هیچ جهش سلولی در افراد به وجود نمی‌آورد. عمق نفوذ اشعه لیزر در پوست چند میلی متر بیشتر نیست، اما احتمال دارد پرتوهای غیر یونیزه به وسیله بافت‌های اطراف ناحیه جذب شوند.

استفاده از لیزر گاهی ممکن است همراه درد و ناراحتی باشد و به همین دلیل به کار بردن پمادهای بی حس کننده هم تجویز می‌شود. این پمادها پس از استفاده به طور کامل جذب بدن می‌شوند. پزشک‌ها توصیه می‌کنند این پمادها در دوران بارداری استفاده نشوند.

پوست بدن نیز در دوران حاملگی بسیار حساس است و ” لیزر موهای زائد” احتمال دارد به بروز درد، قرمزی، خارش و مشکلات پوستی منجر شود.

از بین رفتن موهای زائد به طور کامل مستلزم این است که فرد چند جلسه در طی چند ماه مراجعه کند و ممکن است این جلسات تا پایان بارداری نیز ادامه یابد. پوست بدن در مراحل پایانی بارداری حساس‌تر می‌شود و لیزر دردآور خواهد بود.‌

در مرحله‌های پایانی بارداری دراز کشیدن و نشستن در زمان انجام لیزر دشوارتر می‌شود.

الگوی رشد موها ممکن است در دوران بارداری تغییر کند. تغییرات هورمونی در دوران حاملگی می‌تواند موجب تحریک رشد فولیکول‌های خفته مو و کوتاه شدن چرخه رشد موها شود و این تغییرات ممکن است تأثیرات لیزر موهای زائد در زمان بارداری را از بین ببرد.

خدماتخدمات پوستی

خطرات لیزر موهای زائد در بارداریعوارض لیزر موهای زائد در بارداریعوارض لیزر موهای زائد در دوران بارداریليزر موهاي زائد در دوران بارداريلیزر موهای زائد بارداریلیزر موهای زائد بدن در دوران بارداریلیزر موهای زائد برای زن باردارلیزر موهای زائد برای زنان باردارلیزر موهای زائد در بارداریلیزر موهای زائد در حاملگیلیزر موهای زائد در دوران بارداریلیزر موهای زائد در زمان بارداریلیزر موهای زائد در زنان باردارلیزر موهای زائد صورت در دوران بارداریلیزر موهای زائد صورت و بارداریلیزر موهای زائد قبل از بارداریلیزر موهای زائد و بارداریلیزر موهای زاید بدن در دوران بارداریلیزر موهای زاید برای زن باردارلیزر موهای زاید در دوران بارداریلیزر موهای زاید دردوران بارداریلیزر موهای زاید صورت در بارداریلیزر موهای زاید صورت در دوران بارداریلیزر موی زائد در بارداریلیزر موی زاید در دوران بارداریلیزر موی زاید و بارداری

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *