رشد موهای زائد ممکن است به دلیل اختلالات هورمونی باشد و به همین دلیل در لیزر موهای زائد هورمونی باید به این مسئله توجه داشت. موهای اضافی بر روی بدن همه انسان ها وجود دارد اما تراکم آن ها، سرعت رشد مجدد بعد از هر بار اصلاح کردن، ضخامت مو و… تحت تاثیر عوامل مختلفی من جمله اختلالات هورمونی قرار دارد.
در بدن زنان و مردان تعادلی از هورمون ها وجود دارد که کمک می کند شرایط جسمی و روحی فرد در بهترین حالت ممکن قرار گیرد اما به محض این که میزان این هورمون ها در اثر عواملی شامل ابتلا به بیماری، مصرف داروها، تغییر شرایط و سبک زندگی و… به هم بخورد، اختلالات هورمونی رخ خواهد که عوارض زیادی دارد برای مثال می تواند رشد موهای زائد بدن را متاثر کرده و در نتیجه عمل لیزر موهای زائد را با مشکل روبرو نماید.
اختلالات هورمونی و لیزر موهای زائد
زمانی که به منظور لیزر موهای زائد بدن به متخصص مراجعه می کنید در اولین قدم پزشک باید بداند علت رشد موهای اضافی در بدن شما همان امر طبیعی در آفرینش انسان است و یا این که شما از جمله افرادی هستید که رشد غیر طبیعی و زیاد موهای اضافی منجر به آزارتان شده است. متاسفانه در برخی از افراد پدیده ای به عنوان موهای زائد هورمونی وجود دارد به این معنا که اختلالات هورمونی باعث می شود سرعت و تراکم رشد موها بیشتر از حالت طبیعی شده و حتی با اصلاح کردن هم نمی توان رشد آن ها را کنترل نمود. تحقیقات نشان داده است که بروز این عارضه هورمونی در خانم ها برشد موهای زائد با الگوی رشد مردانه خواهد شد. در ابتدا بهتر است بدانیم در چه مواردی این عدم تعادل هورمون ها در بدن اتفاق می افتد:
- سندروم تخمدان پلی کیستیک و در نتیجه افزایش آندروژن که منجر به افزایش موهای صورت و بدن می شود.
- ابتلا به هیرسوتیم که منجر به رشد مو براساس الگوی مردانه شده و دقیقا در قسمت هایی از بدن مو رشد می کند که در مردان نیز وجود دارد همانند چانه، قفسه سینه و…
- دوران یائسگی
- مصرف برخی از داروها
- اضافه وزن و در نتیجه افزایش تستوسترون در بدن
- بارداری
- مشکلات تیروئیدی
- و…
البته نکته قابل ذکر این است که آقایان نیز ممکن است دچار اختلال هورمونی شوند اما با توجه به این که مردها طبیعتا موی زیادی در بدن خود دارند لذا در صورت بروز این عارضه تشخیص کمی دشوار شده و کمتر به عدم تعادل هورمونی شک می کنند.
تاثیر لیزر موهای زائد هورمونی
همانگونه که متوجه شدید عوامل مختلفی می تواند منجر به از بین رفتن تعادل هورمونی در بدن خانم ها شده و در نتیجه موهای اضافی بدن تراکم و سرعت رشدی شبیه مردان داشته باشد. این مسئله برای یک خانم بسیار آزار دهنده است. به هر حال حذف همان اندازه موی زائد که بر روی بدن خانم ها وجود دارد همیشه یک معضل بوده و به دنبال راهکاری برای ریشه کن کردن آن ها هستند. حال زمانی که همین موهای اضافی چندین برابر می شوند زیبایی خانم به شدت تحت تاثیر قرار گرفته و زمانی که این مسئله در صورت آن ها دیده شود، به شدت بر روی اعتماد به نفس آن ها تاثیر گذاشته و حتی از نظر روانی مشکل ساز خواهد شد. در چنین مواردی بانوان به دنبال راه حلی برای ریشه کن کردن موهای زائد هورمونی در بدن خود هستند. در این مسیر روش های مختلفی وجود دارد که می تواند به آن ها کمک کند که با توجه به کارایی و عملکرد عمل لیزر موهای زائد غالبا تمایل دارند از این روش کمک گرفته و هر چه زودتر به خواسته خود برسند. اما لازم است بدانید که لیزر موهای زائد هورمونی با لیزر سایر موهای اضافی متفاوت است. لیزر موهای زائد در بدن یک فرد معمولی می تواند بهترین نتیجه را داشته باشد اما در مورد موهای زائد هورمونی همان نتیجه را شاهد نخواهد بود. برای لیزر موهای زائد هورمونی باید به چند مطلب توجه داشت:
- زمانی که شما برای لیزر موهای زائد بدن به سراغ متخصص می روید ابتدا باید طبق نظر پزشک آزمایش خون برای تعیین سطح هورمون های بدن را انجام دهید. چرا که در صورت وجود اختلالات هورمونی، تا زمانی که این عارضه درمان نشود به هیچ عنوان روش لیزر موهای زائد برای شما جواب نخواهد داد. در چنین شرایطی ابتدا باید اختلال هورمونی بدن را درمان نمود چرا که حتی با عمل لیزر موهای زائد بدن باز هم دلیل اصلی رشد بیش از حد موها در جایگاه خود باقی بوده و نتیجه ایده آل را از لیزر به دست نمی آورید.
- از زمانی که کنترل اختلال هورمونی بدن را تحت کنترل قرار داده و درمان را آغاز کرده اید می توانید لیزر موهای زائد را شروع کنید البته فراموش نشود که عمل لیزر موهای زائد در حین درمان اختلال هورمونی منوط به تایید پزشک است که مشخص شود دوره درمانی به خوبی پیش رفته و تاثیر گذار بوده است در این زمان مطمئن خواهید بود هزینه و کارایی لیزر هدر نرفته و تاثیر مد نظر خود را شاهد خواهید بود
- تحقیقات نشان داده است که لیزر موهای زائد هورمونی ممکن است در بدن افراد نتیجه عکس داشته باشد به این معنا که به جای این که رشد موهای زائد را متوقف کند، منجر به تحریک رشد مو و افزایش تراکم آن ها شود. البته دلیل این مشکل هنوز مشخص نشده است ولی به هر حال در برخی از افراد چنین حالتی دیده شده است.
- لازم است بدانید که ممکن است اختلالات هورمونی رخ داده در بدن به صورت موقت بوده و تنها در یک دوره مصرف دارو رخ داده باشد در چنینی مواردی توصیه می شود صبر کنید تا دوره دارو درمانی به پایان رسیده و حتی مدتی پس از اتمام دارو نیز برای لیزر موهای زائد بدن اقدام نکنید چرا که باید صبر نمود تا اثر دارو از خون پاک شود.
کلینیک زیبایی آریا دارای 6 دستگاه لیزر الکساندرایت کندلا پلاس آمریکایی (نسل جدید) می باشد . برای مشاوره و رزرو وقت با ما در تماس باشید.
بدون دیدگاه