کاشت مو
هزینه و قیمت کاشت مو
هزینه جراحی کاشت مو معمولاً بر حسب تعداد گرفت ها برآورد می شود. گرفت(پیوند) دسته و یا گروهی طبیعی از تارهای مو (معمولاً یک تا چهار تار مو) می باشد که از آن با اصطلاح واحد فولیکولی نیز یاد می شود. این واحدهای فولیکولی در جراحی کاشت مو به روش استخراج واحد فولیکولی به صورت تک به تک با استفاده از وسایل مخصوص مستقیماً از پوست سر جدا می شود. اما در جراحی کاشت باریکه مو، باریکه ای از بافت حاوی مو جدا می شود و سپس واحدهای فولیکولی یک به یک از بافت یا باریکه اهدا کننده گرفته می شود. هزینه کاشت مو و قیمت کاشت مو، در این روش به طبع گران تر خواهد بود، چرا که استخراج گرفت ها به دلیل ماهیت دقیق و دشوار عمل زمان برتر است.
عوامل تاثیر گذار بر قیمت کاشت مو
عوامل تاثیرگذار بر قیمت کاشت مو عبارتند از میزان و حجم موهای برداشته شده، که هر چه این میزان بیشتر باشند، هزینه پیوند مو نیز افزایش مییابد. گاهی نیز، کاشت مو با جلسات مقدماتی همراه است. این جلسات به منظور تحلیل پوست سر تشکیل و تعداد گرافتها تعیین می شود. اما بصورت رایگان بوده و هزینه ای برای آنها در نظر گرفته نمی شود و تنها زمانی که عمل پیوند صورت میگیرد، هزینه آن نیز دریافت میشود. از سوی دیگر نمی توان از نقش تجهیزات پزشکی برای پیوند مو غافل شد. در حالی که برخی از کلینیکها از تجهیزات مدرن استفاده میکنند، هزینه بالاتری نیز اخذ مینمایند. در این کلینیکها به دلیل استفاده از تکنولوژی های روز دنیا و پرداختهایی که جهت خرید این تجهیزات صورت می گیرد، هزینه کاشت مو افزایش مییابد.
بزرگی و کوچکی محلی که برای کاشت مو در نظر گرفته میشود، تاثیر زیادی بر هزینه فرایند کاشت مو دارد. همچنین نوع گرافتهایی که برای کاشت مو انتخاب میشوند، باید ظاهر طبیعی و واقعی داشته باشند. به همین دلیل، طبیعی بودن گرافتهامیتواند در تعیین هزینه کاشت مو تاثیر گذار باشد. یک توصیه مهم، خودداری از کاهش کاشت گرافت است. چرا که برخی از مراجعین قصد دارند تا هزینه کمتری برای کاشت مو پرداخت کنند و درخواست کاشت گرافتهای کمتری میکنند. این امر موجب میشود تا موهای کمتری کاشته شود و نتیجه کار مطلوب نباشد. زمانی که هزینه تعیین شده برای کل مراحل پیوند مو و کاشت مو محاسبه شود که می تواند شامل دستمزد جراح، هزینه تجهیزات، داروی بیهوشی، هزینه های مرتبط با مراقبت های در حین کاشت و پس از کاشت باشد. در کاشت با روشFUE، پزشک بر اساس تعداد گرافت هزینه را محاسبه میکند که هزینه آن به مراتب بیشتر میشود. علاوه بر این، کاشت و پیوند مو بسته به میزان موهایی است که کاشته میشود. از آنجا که این فرایند، برای زیبایی انجام میشود و در سلامت جسمی تاثیر زیادی ندارند، لذا بیمه، هزینه های آن را تقبل نمی کند و شخص باید خود برای پرداخت آنها اقدام نماید.
مراحل کاشت مو
در طول روش کاشت مو، میزان اندکی مو معمولا از پشت سر جدا می شود، و تحت بزرگنمایی میکروسکوپ، گرافت هایی ایجاد می شود که این گروه بندی های طبیعی را بدون تغییر حفظ می کنند. بعد از آن گرافت ها در برش های نازک و ریز ناحیه ریزش مو، در توزیعی که شباهت بسیاری به رشد موی طبیعی فرد است، قرار داده می شوند. این روش به چهار مرحله اصلی تقسیم می شود: برداشت مو از ناحیه اهدا کننده، اولین مرحله روش کاشت مو برداشت نوار اهدا کننده از محل دریافت کننده به شکلی است که کمترین آسیب به موهای اهدا کننده وارد شود و کمترین جای زخم در ناحیه اهدا کننده بعد از بخیه زدن بافت ایجاد شود. برای تبدیل بافت اهدا کننده در زیر میکروسکوپ به بخش های ریزی که تنها یک تا دو تار مو پهنا دارند، به مهارت و کارایی بسیاری نیاز دارد، در زمانی که این کار به درستی انجام شود، هیچ آسیب یا برش عرضی اتفاق نمی افتد، قرار دادن گرافت ها آخرین مرحله از کاشت مو می باشد که به مهارت فنی، تبحر، تجربه و نیز تمرکز نیاز دارد که گرافت ها با کمترین آسیب در جایگاه خود قرار داده شوند.
چه موهایی برای کاشت مو استفاده می شوند؟
در عمل کاشت مو با توجه به نوع روش کاشت، موهای فردی که پیوند انجام می دهد، از پشت سر یا ناحیه ای از بدن برداشته می شود و سپس با به کارگیری میکروسکوپ و لوپ های مخصوص، فولیکول های آن به صورت یک به یک جدا می شوند و با همان دقت و ریزه کاری و ظرافتی که جدا شده اند در منطقه گیرنده با ایجاد برش هایی به اندازه یک میلی متر پیوند زده می شوند. بدن به پیوند این موها واکنشی نشان نمی دهد، در اصل برتری پیوند موی طبیعی نیز همین است. با در نظر گرفتن اینکه عضو پیوندی از بدن خود شخص تهیه می شود، احتیاج به نگهداری و مراقبت های درمانی بسیار زیاد و خاص ندارد. چنانچه در انتخاب دکتر خود دقت نمایید و دکتری با تجربه و متخصص باشد، به قدری با ظرافت و دقت می تواند موها را جدا کرده و بردارد که تنها خط باریکی به جای بماند. نکته قابل توجه و بسیار مهم که اکثراً بعد از مدتی بسیار نگران شده و حتی اعتراض هم می کنند، این است که بعد از گذشت 4 الی 6 ماه، موها شروع به ریزش می کنند و پس از آن، مجدداً موها رشد می کنند، بنابراین در یاد داشته باشید که ریزش بعد از کاشت کاملاً طبیعی می باشد.
بدون دیدگاه